# Contact & Parkeren


In de Oude Werkplaats & Studio Werkplaats

Adres:
Tweede Oude Heselaan 121
6542 VC Nijmegen
T 06-22933837 
E indeoudewerkplaats@gmail.com

In de Oude Werkplaats en Studio Werkplaats liggen op ca. 5 minuten lopen van het centraal station Nijmegen.
(Via de Tunnel, bij stoplicht na 50 meter aan de linkerkant) Bord met logo van de workshopruimte aan de voorgevel van huisnummer 123.

Vanaf het centraal station met de bus lijn 6 “Neerbosch Oost” halte Titus Brandsma, (2e halte v.a. cs) straat oversteken ca. 100 meter aan de linkerkant.

In verband met werkzaamheden van de 5-knoop rondom de Tweede Oude Heselaan/Tunnelweg kan het zijn dat er meer drukte is ter hoogte van de Oude Werkplaats. Controleer evt. via de website van Gemeente Nijmegen hoe de situatie ervoor staat.

Ingang te voet of met de fiets via inrit #123

Alle bezoekers parkeren hun auto aan de straatkant.

Er zijn 5 parkeerplaatsen op eigen terrein voor bezoekers met een rolstoel, cursus-trainers en om te laden en te lossen. Wij hebben niet voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor alle bezoekers, hoop op begrip! 

Er zal actief gecontroleerd worden. Het parkeertarief is € 2,- per uur en zal gelden van maandag tot en met zaterdag van 12:00-18:00 uur. Dus ’s ochtends en ’s avonds kun je nog steeds gratis parkeren. Wellicht is het handig om een parkeerapp op je telefoon te installeren (bijv. Parkmobile) Één voordeel: er komt meer parkeerruimte vrij in onze straat 😉

 

5