# Contact


In de Oude Werkplaats & Studio Werkplaats

Adres:
Tweede Oude Heselaan 121
6542 VC Nijmegen
T 06-22933837
E indeoudewerkplaats@gmail.com

 

In de Oude Werkplaats en Studio Werkplaats liggen op ca. 5 minuten lopen van het centraal station Nijmegen.
(Via de Tunnel, bij stoplicht na 50 meter aan de linkerkant) Bord met logo van de workshopruimte aan de voorgevel van huisnummer 123.

Ingang via oprit no. 123, te voet of met de fiets

Alle deelnemers parkeren hun auto aan de straatkant

Vanaf het centraal station met de bus lijn 6 “Neerbosch Oost” halte Titus Brandsma, (2e halte) straat oversteken ca. 100 meter aan de rechterkant.

Vanaf 15 februari 2022 heeft de Gemeente Nijmegen bepaald dat het betaald parkeren is aan de Tweede Oude Heselaan. Er staat een parkeerbetaalautomaat op de stoep ter hoogte van de ingang van onze oprit.

Er zal actief gecontroleerd worden. Het parkeertarief is € 2,- per uur en zal gelden van maandag tot en met zaterdag van 12:00-18:00 uur. Dus ’s ochtends en ’s avonds kun je nog steeds gratis parkeren. Wellicht is het handig om een parkeerapp op je telefoon te installeren (bijv. Parkmobile) Eén voordeel: er komt meer parkeerruimte in onze straat 😉

Er zijn 5 parkeerplaatsen op eigen terrein voor bezoekers met een rolstoel, cursus-trainers en om te laden en te lossen. Wij hebben niet voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor alle bezoekers, hoop op begrip! Trainers kunnen wel hun auto parkeren op ons terrein.